preloader
Implantul mamar – “moft” sau necesitate?

Implantul mamar – “moft” sau necesitate?

Implantul mamar – “moft” sau necesitate?

In acest articol discutam despre motivele multora dintre femei pentru care aleg operatia de implant mamar.

Sa fim cinstiti, trebuie doar sa pornim televizorul, sa rasfoim orice revista sau sa navigam internetul pentru cateva minute pentru a vedea imagini cu femei de diferite varste, cu forme care se apropie de perfectiune. Suna ireal, dar tehnologia de astazi face acest lucru posibil. A devenit o normalitate sa vedem femei care tocmai au nascut si care isi transforma corpul la forma initiala, dinainte de a fi insarcinate. Vedem, de asemenea, femei superbe intre 40-50 de ani, aratand mai bine decat femeile care au jumatate din varsta lor. Este un fapt. Tehnologia s-a contopit cu arta frumusetii iar perfectiunea poate fi acum la indemana oricui. Devine mai accesibila cu fiecare zi care trece si mai presus de toate: este in siguranta.

Inainte de continua, trebuie sa clarificam ceva cu adevarat important. Cuvantul perfectiune. Aceasta perfectiune la care facem referire este sugestiva si fiecare persoana ar trebui sa se concentreze pe propria infatisare, evidentiindu-si propria frumusete. Fiind unici, propriul concept despre frumusete este ceea cu adevarat credem ca este frumusetea perfecta.

Pe masura ce procedura de augmentare mamara de afla in crestere in intreaga lume, acestea sunt  5 dintre motivele pentru care femeile decid sa opteze pentru operatia de implant mamar:

1. Arati mai bine cu si fara haine

Da, le-am inclus pe amandoua. Exista multe femei care intampina probleme atunci cand isi cumpara sutiene, bluze, in special cele fara bretele. Marirea sanilor este o procedura exceptionala prin faptul ca femeile pot obtine dimensiunea pe care si-au dorit-o dintotdeauna, iar acele probleme legate de imbracaminte vor deveni istorie. Dar cum vor arata bine goi? Cred ca acest punct este destul de clar pentru noi.

2. Creste increderea in sine

Cu totii stim ca trebuie sa ne iubim asa cum suntem. Suntem deja unici si perfecti, iar acesta este un lucru pe care femeile care isi doresc implanturi mamare trebuie sa-l inteleaga inainte de a realiza procedura. In primul rand trebuie sa te iubesti pe tine si sa realizezi ca o marire a sanilor iti va imbunatati frumusetea pe care o ai deja. Cand ne simtim bine, ne creste stima de sine si, in acelasi timp, perceptia asupra propriei imagini se imbunatateste, castigand din ce in ce mai multa incredere.

3. Iti poti recapa aspectul sanilor dupa sarcina

Nu este niciun secret ca nasterea poate reduce dramatic dimensiunea sanilor iar tesuturile isi pierd din fermitate si elasticitate. Cu ajutorul implanturilor mamare se poate recupera aspectul sanilor si chiar sa arate mai bine ca inainte!

4. Arati mai tanara

Gravitatia actioneaza asupra sanilor in timp si tind sa se lase si sa-si modifice dimensiunile. Prin urmare, operatia de implant mamar cu siguranta poate face femeile mai in varsta sa arate si sa se simta mai tinere.

5. Corecteaza sanii asimetrici

Corpul nostru prezinta multe asimetrii, iar sanii nu fac exceptie. Cu toate acestea, la unele femei aceasta asimetrie este destul de evidenta. Procedura este una complet personalizata pentru fiecare pacienta, unde se vor folosi implanturi de dimensiuni diferite pentru reducerea asimetriei.

Crezi ca mai sunt si alte motive pentru care femeile aleg operatia de implant mamar? Lasa-ne parerea ta in comentarii!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn