Dr. Ovidiu Grecu, chirurg plastician: Tot ce trebuie să ştii despre tratamentele injectabile VIDEO

Toate intervenţiile minim invazive de tipul injectărilor nu pot să şteargă anii de pe chip. Pot, în schimb, să păstreze ceea ce ai în acel moment, să te facă să arăţi un pic mai odihnită, mai luminoasă. După o injectare de botox sau acid hialuronic ( făcută corect şi cu doza optimă în punctele în care ai nevoie), cei din jur vor observa o îmbunătăţire, dar nu ceva prea evident. Pur şi simplu vor remarca faptul că arăţi mai bine decât data trecută când v-aţi întâlnit!

Dr. Ovidiu Grecu: Chirurgia estetică responsabilă VIDEO

Simetria chipului, pielea catifelată și fermă, lipsa ridurilor, pe scurt, atuurile tinereții sunt ceea ce-și doresc femeile, mai ales după o anumită vârstă. Însă unele dintre ele insistă să li se facă neapărat intervenții care nu li se potrivesc. Aici intervine arta chirurgului care practică chirurgia estetică responsabilă, spune Dr. Ovidiu Grecu, chirurg estetician cu peste 24 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică, cu peste 6000 de intervenții chirurgicale și estetice. Un interviu video care spune adevărurile din industria chirurgiei estetice.

Dr. Ovidiu Grecu: Operatiile estetice, intre normalitate si exces - la emisiunea``Vorbeste lumea``

Chirurgia estetică între normalitate și exces, subiectul pe care l-am abordat în emisiunea Vorbește Lumea. Am vorbit despre intervențiile estetice ale vedetelor de la Hollywood, despre ce este natural și ce este “exagerat”. Vă invit să descoperiți întreaga emisiune!

Dr. Ovidiu Grecu: Operații estetice și femei trase la indigo - la ``Vorbeste lumea``

Este medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructivă și doctor în stiinte medicale. Dr. Ovidiu Grecu are o experiență de peste 20 de ani în chirurgia plastică și estetică, cu peste 6000 de intervenții chirurgicale si estetice din care cel putin 1600 doar intervenții de implant mamar. Este membru important în elita chirurgilor esteticieni și recunoscut pentru expertiza sa atât în lumea medicală, cât și în rândul pacientelor sale.

Interviu cu Lorena Buhnici

Este medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructivă și doctor în stiinte medicale. Dr. Ovidiu Grecu are o experiență de peste 20 de ani în chirurgia plastică și estetică, cu peste 6000 de intervenții chirurgicale si estetice din care cel putin 1600 doar intervenții de implant mamar. Este membru important în elita chirurgilor esteticieni și recunoscut pentru expertiza sa atât în lumea medicală, cât și în rândul pacientelor sale.

Schimbare implant mamar si chirurgia secundara a sanului

Operatia de implant mamar este una dintre cele mai cerute operatii estetice. Dar stii care sunt riscurile la care te supui dacă iti doreşti sani mai voluptosi? Sau cand trebuie sa mergi la control? Sau care sunt complicatiile ce pot aparea ulterior operatiei sau la cativa ani de la efectuarea acesteia?

Am stat de vorba cu Ovidiu Grecu, un medic cu o experienta de peste 20 de ani in chirurgia plastica si estetica, cu peste 6000 de interventii chirurgicale, din care aproximativ 2000 de operatii de implant mamar.

Articole din presa despre Dr. Ovidiu Grecu

Ianuarie 2023

Interviu dr. Ovidiu Grecu

Doctor Ovidiu Grecu este medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă și își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului Zetta. S-a îndrăgostit de chirurgie în facultate și și-a urmat calea. Cu peste 24 de ani de experiență, dr. Grecu este primul chirurg estetician din România care a adus în dezbatere conceptul de „chirurgie estetică responsabilă”, concept ce se referă la obligația pe care medicul consideră că o are față de pacienții săi de a le comunica, înainte de orice intervenție, părerea sa bazată pe experiență și cunoștințe despre ce trebuie făcut în fiecare caz în parte, pentru a obține cel mai bun rezultat posibil. Dr. Ovidiu Grecu este specialistul Spitalului Zetta în chirurgia estetică a sânului și chirurgia secundară a sânului, așa că am discutat cu dumnealui despre provocările acestui domeniu, dar și despre descoperiri și noutăți.

Citește articolul complet pe revistagalenus.ro

Octombrie 2022

Recuperarea dupa operatia de marire a sanilor cu implanturi mamare - Doctor Ovidiu Grecu

Cum este recuperarea după operația de augmentare mamară? Ce ai voie să faci, ce nu trebuie să faci, în cât timp îți poți relua activitatea profesională sau te poți reîntoarce în sala de sport? Mărirea sânilor cu implanturi mamare este cea mai populară intervenție la nivel global. Recuperarea după operația de implant mamar contribuie la obținerea unui rezultat frumos, atrăgător și stabil în timp, de aceea este important să urmezi recomandările medicului tău. Doctor Ovidiu Grecu (www.drgrecu.ro), medic primar în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, ne spune tot ce trebuie să știm despre perioada de recuperare după operația de implant mamar.

Citește articolul complet pe ele.ro

Despre marirea sanilor dupa o prima operatie de marire a sanilor (augmentare secundara) cu doctor Ovidiu Grecu

Augmentarea mamara, mamoplastia de augmentare sau marirea sanilor cu implanturi mamare este operatia prin care sanii mici, prea putin dezvoltati, devin sanii cu volum pe care fiecare pacienta care apeleaza la aceasta interventie i-a visat. Atunci cand marimea obtinuta dupa augmentarea mamara nu este cea pe care ai visat-o, ci doar cea maxima pe care caracteristicile anatomice ale sanilor tai au permis-o in acel moment, exista posibilitatea de a apela la o augmentare mamara secundara, adica inlocuirea implanturilor mamare vechi cu unele mai mari.

Citește articolul complet pe acasa.ro

Iulie 2022

Mărirea sânilor cu implant mamar

Operația de mărire a sânilor cu implanturi mamare este cunoscută drept mamoplastie de augmentare sau augmentare mamară. Dacă te gândești să spui DA implanturilor mamare, iată câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre cea mai populară intervenție de chirurgie estetică.În general, cele mai multe femei apelează la mărirea sânilor pentru că își doresc să aibă sâni mai mari. Dar există și tipologia de femei cu pieptul plat, iar în acest caz lipsa sânilor se poate transforma în timp într-un real complex. Astfel operația de mărire a sânilor cu implanturi mamare nu schimbă doar fizicul, ci conferă și un boost de încredere pacientelor. Implanturile mamare pot fi folosite și atunci când există asimetrii între sâni, sâni hipotrofici/ tuberoși sau când există hipoplazie mamară.

Citește articolul complet pe unica.ro

Există viață după operație de implant mamar atunci când rezultatul obținut este considerat „nereușit”?

Ai visat dintotdeauna să ai sâni mai mari, frumoși, atrăgători, perfect raportați ca dimensiune și formă la corpul tău. Și într-un anumit moment al vieții, ai spus DA operației de augmentare mamară. Dar rezultatul nu a fost deloc pe măsura așteptărilor tale. Ți-ai fi dorit puțin mai mari, dar nu s-a putut. Poate forma nu a fost cea pe care o visai sau care să ți se potrivească. Sunt și cazuri în care rezultatul este frumos pe loc, însă în timp se schimbă, sânii își pierd fermitatea sau forma sau încep să ți se pară mai mici. Sau pur și simplu simți că ești nemulțumită de rezultat. Ce faci în acest caz?

Citește articolul complet pe libertatea.ro

Aprilie 2022

Cine sunt femeile care apelează la augmentare mamară

Clinica Zetta, care aniversează anul acesta zece ani de activitate, a marcat un nou eveniment unic în România printr-un maraton de intervenții cu implant mamar. În cei zece ani de activitate, echipa clinicii Zetta a realizat cu succes peste 114 operații în premieră, 12.245 de intervenții chirurgicale, peste 20.000 de consultații și proceduri și nu mai puțin de 400 de intervenții pro bono prin Asociația Zetta.

Citește articolul complet pe catchy.ro

Februarie 2020

CSID – Implanturile mamare: adevărul spus de un medic estetician

Forma, conţinutul şi învelişul implanturilor mamare sunt cele trei criterii principale de discuţie, atunci când o femeie se gândeşte la mărirea sânilor. Prima întrebare care îi vine în minte este ce tip de implant este cel mai potrivit: cu silicon, cu gaz sau cu ser fiziologic? La această întrebare ne-a răspuns pe larg doctor Ovidiu Grecu, medic primar chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă.

Citește articolul complet pe csid.ro

Ianuarie 2020

DR. OVIDU GRECU : „SUCCESUL UNEI OPERAȚII ESTETICE ESTE CONSULTAȚIA”

Nu puține operații estetice ies prost. Vedem fete cu buze exagerat de umflate, femei cu sânii exagerat de mari. Exagerarea asta spune ceva. Dr. Ovidiu Grecu, medic chirurg estetician, este adeptul conceptului de chirurgie estetică responsabilă.

„Intră o femeie pe ușă care este foarte frumoasă. Nu are nevoie de nimic și îți cere să-i faci sânii cât mai mari. Ce faci? O refuzi, sau nu? Ei asta este o întrebare interesantă la care e greu de dat un răspuns, pentru că, dacă ea are o imagine de sine tulburată, deși arată impecabil, dar ea nu simte asta din motivele ei, o refuzi sau nu? Este o problemă complexă care ține și de filosofie și de psihologie.”

Citește articolul complet pe cristinastanciulescu.ro

Octombrie 2019

Andreea Raicu – Pașii pe care să-i urmezi când te decizi că vrei implanturi mamare

Ce se întâmplă nou în chirurgia estetică a sânului? Care sunt tendințele actuale din punct de vedere al formei și mărimii implanturilor mamare? Sunt întrebări la care ne răspunde doctor Ovidiu Grecu, medic primar în chirurgie estetică, doctor în științe medicale, cu 20 de ani de experiență și peste 2500 de operații de implant mamar și chirurgie secundară a sânului.

Citește articolul complet pe andreearaicu.ro

Glamour – Manifest pentru chirurgia estetica responsabila

Exemplele negative ale chirurgiei estetice le știm cu toții, le-am văzut de prea multe ori, însă nu ele ar trebui să reflecte fața acestei ramuri atât de fine a medicinei. Este momentul să popularizăm fața chirurgiei estetice care chiar merită atenție: chirurgia estetică responsabilă.

Citește articolul complet pe Glamour.ro

Septembrie 2019

UNICA – 10 mituri despre implanturile mamare analizate de un chirurg estetician

Fiind o operație extrem de solicitată la nivel global, augmentarea sânilor cu implanturi mamare este înconjurată de multe mituri false, care pot influența luarea unei decizii corecte atunci când îți dorești sâni noi și frumoși.

Doctor Ovidiu Grecu, chirurg estetician, trece în revistă pe lângă miturile clasice și noile frici apărute în domeniul chirurgiei estetice.

Citeşte întreaga ştire: 10 mituri despre implanturile mamare analizate de un chirurg estetician

UNICA – 9 mituri despre implanturi mamare

Operația de implanturi mamare este una dintre cele mai căutate la nivel global. Ca în cazul multor povești de succes, în jurul acestei intervenții chirurgicale s-au creat tot felul de mituri, care te pot influența în luarea unei decizii. Iată ce este adevărat și ce este fals în materie de implanturi mamare, potrivit chirurgului estetician Ovidiu Grecu.

Citeşte întreaga ştire: 9 mituri despre implanturi mamare

August 2019

CSID – Injecţiile anti-îmbătrânire: tipuri şi indicaţii

Cine nu visează la un chip care să îşi menţină tinereţea cât mai mult timp? Ce femeie nu şi-ar dori să împiedice apariţia ridurilor care se adâncesc din ce în ce mai tare?

CSID – Dr. Ovidiu Grecu, medic primar chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă, doctor în ştiinţe medicale, ne-a răspuns unor întrebări arzătoare şi ne-a explicat ce e de făcut pentru a avea un aspect tânăr chiar şi la 40 +.

Citește articolul complet pe csid.ro

CSID – Dr. Ovidiu Grecu: „Rinoplastia se poate face si cu si fara bisturiu”

CSID a stat de vorba cu Ovidiu Grecu, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, doctor in stiinte medicale, despre metodele chirurgicale, dar si cele non-invazive, de remodelare a nasului. Inainte de a merge la medicul estetician, cititi acest interviu pentru a alege in cunostinta de cauza.

Iulie 2019

EVA – Importanta consultatiei in operatia de implant mamar

Te gandesti sa optezi pentru o marire a sanilor cu implanturi mamare? Aceasta este una dintre cele mai populare proceduri chirurgicale estetice care ajuta milioane de femei sa se simta mai increzatoare. In timp ce este un moment imbucurator, este normal sa te simti coplesita de informatii si sentimente legate de interventia chirurgicala. Ce chirurg ar trebui sa aleg? Implanturile saline sau cele siliconice sunt potrivite pentru mine? Cat timp va dura recuperarea? Este aceasta alegerea potrivita? Ne explica pe larg doctor Ovidiu Grecu, chirurg esthetician.

Citeste articolul complet pe eva.ro.

Iunie 2019

ELLE – Interviu cu Dr. Ovidiu Grecu – Tot ce trebuie să știi despre implanturile mamare

Dacă te gândești să recurgi la o operație de mărire a sânilor, în primul rând trebuie să te informezi temeinic. Ce fel de implant ți se potrivește? Care este durata de viață a acestuia? Poti alăpta după intervenție? Răspunsurile la toate aceste intrebări, plus multe altele, le-am aflat stând de vorbă cu medicul chirurg estetician Ovidiu Grecu.

De multe ori viitoarele paciente nu primesc informațiile de care au nevoie, sau nu au parte de un prim consult detaliat, personalizat, în care să existe un dialog deschis cu medicul lor. De aceea, am vorbit cu Ovidiu Grecu (www.drgrecu.ro), chirurg estetician despre ce înseamnă un implant mamar, cum te pregătești pentru o astfel de procedură și care sunt complicațiile care pot apărea.

Citeste interviul complet pe elle.ro

Martie 2019

AlistMagazine – Tot ce trebuie să știi despre implanturile mamare

Chirurgul estetician Ovidiu Grecu ne vorbește despre operațiile de implant mamar. Dacă ai avut vreodată vreo curiozitate legată de acest subiect, aici vei afla răspunsurile tuturor întrebărilor care te frământă. Poate te gândești să-ți faci o asemenea intervenție, dar încă nu te simți pe deplin pregătită, sau, pur și simplu, ești curioasă? Dr. Ovidiu Grecu îți oferă pe larg toate informațiile care țin de această operație la care apelează din ce în ce mai multe femei și demontează miturile țesute în jurul ei.

Citeste articolul complet pe alistmagazine.ro

CSID – Schimbare implant mamar si chirurgia secundara a sanului

Operatia de implant mamar este una dintre cele mai cerute operatii estetice. Dar stii care sunt riscurile la care te supui dacă iti doreşti sani mai voluptosi? Sau cand trebuie sa mergi la control? Sau care sunt complicatiile ce pot aparea ulterior operatiei sau la cativa ani de la efectuarea acesteia?

Citeste articolul complet pe csid.ro

Decembrie 2018

Psychologies – În chirurgia estetică suntem și pacientă și clientă

Oare cum abordăm chirurgia estetică: drept rezolvarea unei probleme psihologice ce ne afectează percepția despre sine sau o îmbunătățire a aspectului fizic? Informații despre așteptările realiste sau greșite, precum și percepțiile pe care le avem, primim de la medicul estetician Ovidiu Grecu.

Citeste articolul complet pe Psychologies.ro

August 2018

EVA – „Am ales chirurgia plastică și estetică în ultimul moment, printr-un impuls pe care nu mi-l pot justifica nici astăzi” – Doctor Ovidiu Grecu

Doctor Ovidiu Grecu – Medic Primar Chirurgie Estetică, Plastică și Microchirurgie, Membru al Asociației Chirurgilor Plastici din România si Doctor în știinte medicale, a acordat un interviu în exclusivitate pentru citioarele eva.ro, despre chirurgia estetică.

Citeste articol complet pe eva.ro

Septembrie 2017

Femei de 10 – Acidul hialuronic elastic reticulat

Acidul hialuronic elastic reticulat (crosslinked hyaluronic acid) este un produs resorbabil ce corecteaza depresiunile cutanate medii si profunde ale fetei, creste volumul conturului si ajuta la corectia anumitor cicatrici… [citeste mai mult]

August 2017

Femei de 10 – Tratamente inovatoare cu acid hialuronic în tratarea cearcănelor

Tratamentul este injectabil, intradermic, la nivelul cearcanelor. Se realizeaza in sase sedinte, la un interval de 7 – 10 zile. Scopul tratamentului cu acest produs, ce contine acid hialuronic si biorevitalizanti… [citeste mai mult]

Iulie 2017

ELE – Cu sau fara silicoane, un subiect tabu

Operatiile de implant mamar, de fapt cam tot ce tine de chirurgia estetică in general, trebuie sa vină în completarea unei atitudini pozitive, a unui regim de viata corect, sănătos. Numai aşa cred ca poţi atinge mulţumirea de sine, lucrand pe fiecare aspect in parte: suflet, aspect fizic, sănătate. […citeste mai mult]

Iunie 2017

Ziare.com – Metode de infrumusetare si intinerire – terapia cu PRP si autofiller

Este o procedura de chirurgie estetica minim invaziva, ce consta in recoltarea propriului sange intr-un kit special dedicat acestei proceduri. Sangele este centrifugat pentru a obtine plasma cu trombocite si factori de crestere. Urmatorul pas consta in injectarea produsului obtinut in zonele pe care timpul si-a pus amprenta […citeste mai mult]

Mai 2017

Femei de 10 – Autofiller cu acid hialuronic, campionul intervenţiilor minim invazive

Există multe motive pentru care fillerele pe bază de acid hialuronic pot fi soluţia perfectă pe care o căutaţi. Fie ca doriţi să înlăturaţi efectul trecerii timpului şi a rezultatului acestuia asupra fermităţii şi aspectului pielii, ori pentru că vreţi să vă puneţi în valoare aspectul feminin, fillerele cu acid hialuronic reprezintă o soluţie rapidă şi uşoară… [citeste mai mult]

Sfatulmedicului.ro – Metode de reintinerire si infrumusetare

Aceste tratamente combinate ne ofera rezultatele mult dorite – disparitia ridurilor, depigmentarea peri-oculara si disparitia efectului de ochi obositi, ne explica dr. Ovidiu Grecu. Tratamentul este unul de actualitate, iar in cabinetul sau reuseste sa creeze cu ajutorul noilor tehnlogii un pachet complet de rejuvenare faciala – autofiller […citeste mai mult]

Sfatulmedicului.ro – Cu sau fără silicoane?

Aceste tratamente combinate ne ofera rezultatele mult dorite – disparitia ridurilor, depigmentarea peri-oculara si disparitia efectului de ochi obositi, ne explica dr. Ovidiu Grecu. Tratamentul este unul de actualitate, iar in cabinetul sau reuseste sa creeze cu ajutorul noilor tehnlogii un pachet complet de rejuvenare faciala – autofiller […citeste mai mult]

August 2016

Ziare.com – Chirurgie estetica: Aspecte majore care influenteaza rezultatul (sau aprecierea rezultatului) unei interventii

Chirurgia plastica a fost si este un subiect tabu spune dr. Grecu, care are la activ nenumarate interventii de implant mamar, rinoplastie si alte proceduri… [citeste mai mult]

ONE – Trendul operaţiilor estetice din societate. Bun sau rău?

Trăim într-o societate uneori obsedată de felul în care oamenii arată, dar în care femeile încă ascund faptul că simt nevoia să schimbe anumite lucruri la propria lor înfăţişare. Sunt femeile ruşinate să apeleze la operaţiile estetice? Se tem de anumite reacţii din partea celorlalţi? Cred că rudele sau prietenii vor încerca să le facă să se răzgândească? De ce apelează anumite femei sau vedetele atât de des la operaţii estetice?... [citeste mai mult]