Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Cel mai cunoscut si de succes tratament impotriva ridurilor de expresie!

Microinjectiile cu toxina botulinica fac parte din arsenalul chirurgiei cosmetice faciale de lupta antirid. Prin efectul rapid, simplitatea aplicarii si lipsa oricarei pregatiri initiale a pacientului, folosirea toxinei botulinice a devenit in acest moment unul din cele mai solicitate tratamente cosmetice faciale la nivel mondial.

Tratamentul se adreseaza ridurilor faciale dinamice ce apar in jurul varstei de 30-35 ani datorita contractiei repetate a muschilor mimicii. Toxina botulinica este o substanta produsa in natura care dupa purifcare si diluarea in cantitati infime a putut fi folosita in scopuri medicale.

Prin tratamentul cu toxina botulinica se obtin urmatoarele efecte:

  • Disparitia ridurilor din etajul superior al fetei si anume cele dintre sprancene, de la nivelul fruntii, de la coada ochiului (laba de gasca)
  • Netezirea ridurilor de pe gat si dintre sani
  • Dispariti reflexului de incruntare
  • Dezobisnuinta de a folosi reflex musculatura responsabila de formarea ridurilor chiar si dupa ce efectul toxinei a incetat
  • Opreste transpiratia de la nivelul fruntii
  • Tratarea hiperhidrozei de la nivelul palmelor, picioarelor si axilelor

Tratament personalizat de stergere a ridurilor cu toxina botulinica

Anatomia faciala este deasemenea unica in ceea ce priveste raportul de pozitie si forta de actiune a muschilor mimicii astfel in limite impuse de dozaj si anatomie fiecare dintre pacientele mele beneficiaza de steregrea riducrilor cu toxina botulinica ce va suferi mici adaptari in 2-3 sedinte consecutive, adaptari ce vor duce la ce obinerea rezultatului maxim posibil.

La consultatie veti primi toate informatiile necesare si impreuna cu dorinta exprimata de dumneavoastra voi determina ce anume vi se potriveste situatiei personale – asa numita consnultatie pentru reintinerearea faciala. Astfel, tratamentul individualizat cu toxina botuluinica va putea fi  in multe situatii si mai mult imbunatatit cu tehnici de rejuvenare aditionale cum ar fi steregerea suplimentare a ridurilor de incruntare cu acid hialuronic.

Contact rapid

Completand acest formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate si sa intre automat in baza de date a site-ului nostru.