Microneedling pentru stergerea cearcanelor

Te-ai saturat ca tenul tau sa para “obosit”? Cearcanele te pot face sa pari epuizat si obosit, chiar si atunci cand nu esti. In timp ce le poti acoperi cu machiaj, acest lucru nu rezolva problema. Exista anumite proceduri estetice, precum utilizarea laser-ului, dar implica diverse riscuri atunci cand este folosit in apropierea ochilor. Exista, insa, si o alta metoda prin care poti scapa de cearcane dar si de ridurile fine din jurul ochilor – aceasta este Microneedling-ul. Tratamentul prin microneedling s-a dovedit a fi unul foarte eficient in estomparea cearcanelor, fiind o procedura minim invaziva care se bazeaza pe capacitatea naturala a pielii de a se repara.

Ce sunt cearcanele?

Cearcanele, sunt de fapt, vasele de sange aflate sub ochi. Exista mai multe afectiuni care pot provoca aparitia cearcanelor. Cauzele pot fi oboseala, alergii, ereditare, hiperpigmentare sau expunere la soare. Cearcanele mai pot aparea si datorita subtierii pielii de sub ochi, ceea ce le face mai evidente.

Cat costa un tratament pentru stergerea cearcanelor?

Ar fi minunat sa existe ” UN tratament” dar pana in acest moment, eu nu am gasit tratamentul unic, cu efect garantat si predictibil. Cearcanul, aceasta ”fata morgana” a chirurgiei estetice faciale reprezinta o continua lupta, de alungul timpului aparand o multitudine de tratamente chirurgicale si nechirurgicale ce promit ”stergerea cearcanelor” sau altele macar ”atenuarea cearcanelor”. Adevarul statistic este pe undeva la mijloc. Da, putem ”sterge sau estompa cearcanele” dar nu prin folosirea unui tratament unic si cu rezultat definitiv.

Cum tratam cearcanele - Interviu CSID

GALERIE FOTO BEFORE AND AFTER

Cazuri de stergere a cearcanelor

Cum poti scapa de cearcane prin Microneedling?

Una dintre metodele prin care poti scapa de cearcane este cu ajutorul tratamentului cu microneedling, care s-a dovedit a fi foarte eficient in estomparea acestora, intr-un mod minim invaziv. Capatul aparatului de microneedling este format din multe micro-ace cu ajutorul carora se realizeaza inducerea controlata a mecanismului de auto-reparare prin crearea de micro-leziuni care declanseaza o noua productie de colagen, fara a prezenta riscuri de cicatrizare. Acest dispozitiv este suficient de bland pentru a fi folosit chiar si asupra pielii fine din jurul ochilor.

Cum sa scapi de cearcane rapid si eficient – Microneedling pentru cearcane