Micsorarea sanilor sau Mamoreductia

Mamoreductia reprezinta o interventie de chirurgie plastica prin care se obtine in plus fata de mastopexie si micsorarea volumului sanilor.

Sanii voluminosi fie constitutional fie datorati unor modificari hormonale devin cu timpul o povara permanenta ce poate duce la modificari de postura insotite de migrene, dureri ale coloanei vertebrale, eroziuni tegumentare cronice si discomfort estetic.Insotita de lipoaspiratie, abdominoplastie si tratament de reechilibrare nutritionala, reducerea greutatii sanilor poate determina un adevarat sentiment de usurare si libertate in viata de zi cu zi.

Interventia chirurgicala

In principiu mamoreductia consta in indepartarea surplusului glandular precum si a pielii in exces astfel incat noul san sa beneficieze de o marime, forma si pozitionare normale in raport cu intregul corp.Acest deziderat se realizeaza prin aplicarea unor incizii de abord in jurul areolei si in santul inframamar astfel incat sa permita viitoarelor cicatrici o vindecare fiziologica si o cat mai buna camuflare a lor.

GALERIE FOTO BEFORE AND AFTER

Cazuri micsorare sani

Pentru că știm cât este de important pentru pacientele noastre să aibă și un confort psihic din punct de vedere financiar, la clinica noastră, implanturile mamare pot fi achitate și în rate.

Caz mamoreducite 2 Dr Ovidiu GrecuCaz mamoreducite 1 Dr Ovidiu Grecu
Caz mamoreducite 3 Dr Ovidiu GrecuCaz mamoreducite 4 Dr Ovidiu Grecu
Caz mamoreducite 5 Dr Ovidiu GrecuCaz mamoreducite 6 Dr Ovidiu Grecu

Prin mamoreductie se poate obtine:

Micsorarea dorita a volumului si greutatii sanilor

Accentuarea proiectiei sanilor

Ascensionarea areolelor si micsorarea lor

Rezolvarea eventualelor asimetrii

Important

Mamoreductia interfera cu procesul de alaptare de aceea nu se recomanda viitoarelor mamici.