Despre liftingul facial

Prin incizii limitate se repozitineaza muschii si tesuturile in pozitia lor initiala, pentru a obtine proportiile specifice  unui chip tanar.

Interventia se desfasoara sub anestezie locala, recuperarea fiind rapida si cu discomfort dureros minim.

Prin acest tip de interventie pacientii pot obtine un aspect facial reimprospatat si natural, fara sa fie afectata expresivitatea faciala.

Sprancene arcuite, pometi fermi, contur facial bine definit si o piele a gatului intinsa, acestea sunt remarcabilele rezultate garantate prin liftingul vertical.

Rezultatele finale se mentin pe o perioada de mai multi ani.

Lifting-ul facial vertical este un tratament folosit dupa varsta de 40 de ani pentru persoanele ce au indicatie de ,,fata cazuta,, ce au o stare buna de sanatate si care isi doresc un chip intinerit, rezultate imediate cu aspect natural si recuperare rapida.

Este ideal pentru corectarea semnelor de imbatranire la nivel facial, redand fermitatea pierduta a pometilor, ajustand conturul liniei mandibulare, ridicand sprancenele, conturand pielea gatului si diminuand adancimea santului nazolabial.

1 hour surgery

Numita si „1 hour surgery” aceasta procedura revolutionara dureaza mai putin de 60 de minute si poate crea ca prin minune un aspect intinerit, fara a necesita anestezie generala, spitalizare sau o perioada lunga de recuperare.

Medicul estetician va face o mica incizie pe fiecare parte a fruntii, urmand ca prin aceste incizii sa introduca firele de suspensie. Firele vor traversa tesutul facial pana la nivelul inferior al fetei, dupa care va urma ancorarea acestor fire in vederea ridicarii tesuturilor moi. Fiecare fir este apoi ancorat la tesuturile fibroase ferme ale scalpului sau in spatele urechii pentru a oferi rezultate sigure si de lunga durata.