CHIRURG PLASTICIAN

Dr. Ovidiu Grecu

Dr. Ovidiu Grecu are o experienta de peste 24 de ani in chirurgia plastica si estetica, cu peste 6000 de interventii chirurgicale si estetice din care cel putin 1600 doar interventii de implant mamar.  Membru important in elita chirurgilor esteticieni de la ora actuala, Dr. Ovidiu Grecu este recunoscut pentru expertiza sa atat in lumea medicala, cat si in randul pacientelor sale.

Preocuparea lui pentru sănătate înainte de toate, este primul chirurg estetician din România care a adus în dezbatere și a scris despre conceptul de ”chirurgie estetică responsabilă“, și experiența îndelungată sunt atuurile pe care dr. Ovidu Grecu se bazează și pentru a obține rezultatele dorite de pacientele sale și pentru soluționarea cu succes a cazurilor de chirurgie estetica secundară a sanului (schimbarea implatelor mamare, chirurgia estetica dupa sarcina si nastere, sanul cazut, contractura capsulara, spargerea implanturilor mamare, rotatia sau alunecarea implanturilor mamare, etc.)

Practicarea chirurgiei plastice în Spitalul de Chirurgie Plastică și Arsuri și Spitalul Universitar CFR 2 concomitent cu dezvoltarea abilităților în chirurgia estetică în clinici private din România și Europa (Italia, Spania, Turcia) au avut un rol major pentru formarea specialistului Dr. Ovidiu Grecu de astăzi.

Chirurgia estetică și procedurile specifice acesteia reprezintă domeniul în care Dr. Ovidiu Grecu a acumulat o vastă experiență, fiind solicitat pentru rezolvarea unor cazuri extrem de dificile și cu particularități câteodată unice, cazuri apărute în urma unor evoluții nedorite și impredictibile a țesuturilor după ce au suferit o intervenție chirurgicală cu scop estetic sau reconstructiv.