Despre barbia dubla

Interventiile de remodelare a zonei gatului si decolteului au rolul de a intari, redrapa pielea laxa si de a oferi fermitate pielii si muschilor din jurul gatului si de sub barbie prin intarirea sistemului musculoaponevrotic superficial, in vederea obtinerii unor linii maxilare mai bine definite si un tonus mai tanar al fetei, gatului si decolteului.

Lifting-ul gatului isi dovedeste utilitatea in cazul persoanelor ce au dezvoltat “ gusa”, barbie dubla, grasime in exces sau prea mult tegument la nivelul gatului. Interventiile de intindere a gatului si fetei altereaza si modifica nu doar straturile adipoase si tegumentul, ci si straturile superficiale de muschi, fascii si conexiuni musculare faciale.

Un lifting al gatului are un target mai specific decat un lifting facial, de aceea uneori lifting -ul gatului mai este numit si minilifting.

Ce poate trata chirurgia barbiei duble?

Indeparteaza excesul de piele de la nivelul barbiei si gatului

Inlatura depunerile de grasime in exces

Defineste conturul gatului si a barbiei

Pierderea aspectului tineresc al fetei si gatului se poate datora multor factori, precum conditii de mediu, stres, stilul de viata, ori poate fi un factor ereditar (genetic).

Unele persoane simt ca nu este momentul sa apeleze la o procedura completa de lifting facial, deoarece aspectul fetei este inca placut. Cu toate astea, pot observa degradari la nivelul gatului, prin exces de piele, colectarea de grasime si riduri.