Mommy makeover - chirurgia siluetei dupa nastere

De departe, cele mai solicitate interventii de chirurgie estetica!  Efortul depus este urmat de recompensa!  Mamica este in continuare om, femeie, iubita, sotie.  Si sarcina lasa urme. Deja clasice si bine cunoscute. Daca am putea realiza intr-o singura interventie un ”mommy makeover” ar fi ceva, nu? Sani reveniti la o forma si marime atractive, abdomenul  cu piele si muschii reintinsi si eventual indepartarea surplusului de  grasime…  ar fi wow, super wow! Dar, exista si un dar! Aici intervine, dupa parerea mea, rolul chirurgiei estetice responsabile. Adica evaluarea raportului risc – beneficii in cadrul grupului de interventii “mommy makeover” reprezinta cheia succesului.

Revenirea la normal este insotita de obicei de modificari nedorite ale siluetei, dar mai ales  la sani si abdomen. Cele mai frecvente combinatii de interventii chirurgicale intalnite in practica mea sunt:

Recomandare

Alege  un chirurg  plastician certificat si cu experienta indelungata! Aceste interventii combinate sunt de lunga durata, agresiunea actului operator este mai intensa si riscurile de complicatii pot creste. O echipa experimentata si un suport logistic adecvat din care nu trebuie sa lipseasca un compartiment de anestezie-terapie intensiva. Combinatia dintre un implant mamar cu lifting, urmat  in aceslasi timp operator de o abdominoplastie totala este redutabila! Alegerea efectuarii unor interventii chirurgicale estetice ”in pachet” poate  reduce pretul total, dar poate creste riscurile.

Experienta chirurgului este extrem de importanta. Este perfect adevarat ca exista situatii frecvente cand caracteristicile anatomice ale sanilor si ale abdomenului permit efectuarea in siguranta a doua sau chiar trei tipuri de interventii chirurgicale in acelasi timp, cum ar fi cazul unei paciente cu un capital de tesut grasos scazut sau aproape absent la nivelul sanilor si abdomenului. Prin urmare, expertiza chirurguui plastician este cea care va face diferenta intre succesul si esecul unui pachet de operatii „mommy makeover”.

GALERIE FOTO BEFORE AND AFTER

Cazuri Mommy Makeover

Pentru că știm cât este de important pentru pacientele noastre să aibă și un confort psihic din punct de vedere financiar, la clinica noastră, implanturile mamare pot fi achitate și în rate.