preloader
Augmentare mamară cu implanturi anatomice de 290 cc

Augmentare mamară cu implanturi anatomice de 290 cc

Augmentare mamară cu implanturi anatomice de 290 cc

Augmentarea mamară este procedura chirurgicală prin care se obțin sâni cu aspect mai mare cu ajutorul implanturilor de silicon. Mamoplastia de augmentare se realizează atunci când sânii sunt mici, nedezvoltați, sau când pacienta consideră că dimensiunea sânilor naturali nu i se potrivește și își dorește ca aceștia să fie mai mari. Bustul femeilor a fost întotdeauna considerat un simbol al feminității, tocmai de aceea orice intervenție realizată la nivelul sânilor are un impact major nu doar asupra aspectului fizic al pacientei, ci si al încrederii în sine. Absolut toate pacientele își doresc același lucru: să le placă forma sânilor obținuți după operația de implant mamar, să li se pară mărimea nici prea mare nici prea mică, ci în perfectă armonie cu proporțiile fiecăreia dintre ele, în funcție de imaginea lor de sine.

Operația de mărire a sânilor este cea mai populară intervenție realizată la nivel global. Are puține riscuri în ceea ce privește complicațiile, rezultate predictibile bune și presupune un proces de vindecare rapid și un disconfort de obicei mic. Ca medic, îmi doresc ca sănătatea și confortul pacienților să fie întotdeauna pe primul lor, de aceea folosesc cele mai recente tehnici și tehnologii pentru realizarea augmentării mamare.

Forma, volumul și proiecția unui implant sunt elemente-cheie pentru un rezultat frumos și stabil în timp.
Din punctul de vedere al formei obținute, o formă greșită sau un volum prea mare ar putea strica întreaga satisfacție ce se obține în urma acestor operații. Tocmai de aceea este esențial să asculți recomandările medicului specialist, chiar dacă acestea nu sunt întotdeauna 100% pe placul tău. Cele mai multe paciente vin la cabinet cu dorința de a avea sâni foarte mari, chiar dacă propriul corp nu le-ar permite o astfel de susținere și nici nu ar arăta bine din punct de vedere estetic, iar o astfel de alegere ar distruge întreaga intervenție. Experiența și recomandările făcute țin cont nu doar de mărimea și forma implanturilor ce urmează să fie folosite, ci și în strânsă legătură cu caracteristicile anatomice ale sânilor înainte de operație. Alegerea celei mai potrivite forme și mărimi ale implantului în funcție de caracteristicile anatomice ale sânului fiecărei paciente este cheia unui rezultat de succes pe care ni-l dorim toți și care poartă denumirea de „indicație chirurgicală de specialitate”.

Cum arată implanturile mamare anatomice de 290 cc? Vă prezint cazul unei paciente unde acest volum de implanturi se integrează foarte bine, arată natural, dar în același timp atrăgător. Implanturile mamare de 290 cc complimentează perfect silueta pacientei mele, iar rezultatul nu este doar frumos, ci și stabil în timp. În mod normal, când aud de o astfel de mărime, pacientele au impresia că este o dimensiune mult prea mică, însă aceasta poate părea suficient de mare într-o siluetă potrivită.

Indiferent de motivul pentru care apelați la intervenția de augmentare mamară este esențial să ascultați sfatul medicului care vă operează! Experiența și recomandările făcute ținând cont de silueta fiecărei paciente duc la o operație cu un rezultat plin de succes!

Cu drag,
Dr. Ovidiu Grecu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.