Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • Blog
  • by webdev
  • 8 iulie 2020
  • 474
  • 0

Mărimea unui implant NU determină mărimea generală a sânului, acesta este unul dintre lucrurile pe care i le spun fiecărei paciente la consultație. Un implant mamar de un anumit volum poate arăta complet diferit la două persoane diferite, aspectul lui fiind determinat de modul în care acesta se integrează în armonia trupului pacientei și de factori precum înălțime, greutate, circumferința bustului, a taliei etc. Multe dintre paciente ajung la cabinet cu o idee fixă în ceea ce privește volumul implantului mamar, însă în cele mai multe cazuri dorința pacientei nu poate fi implementată, nu atunci când ne dorim un rezultat armonios.

Din fericire, cele mai multe dintre paciente îmi ascultă sfatul, așa cum s-a întâmplat și în acest caz. Am ales împreună cu pacienta mea implanturi mamare anatomice de 370 CC, un volum considerat mare, însă care nu arată deloc mare în proporție cu corpul pacientei. Rezultatul arată natural și frumos.

Cel mai bun implant mamar este cel care și se potrivește ție, care se integrează perfect în proporțiile corpului tău și arată natural, nu iese cu nimic în evidență.

Mai multe informații pe:

https://www.instagram.com/dr.ovidiugrecu/

https://www.facebook.com/drovidiugrecu/

Cu stimă,

Dr. Grecu

#DrOvidiuGrecu #DrOvidiuGrecuChirurgieResponsabila

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *