preloader
Cum sa scapi de cearcane rapid si eficient – Microneedling pentru cearcane

Cum sa scapi de cearcane rapid si eficient – Microneedling pentru cearcane

Cum sa scapi de cearcane rapid si eficient – Microneedling pentru cearcane

Te-ai saturat ca tenul tau sa para “obosit”? Cearcanele te pot face sa pari epuizat si obosit, chiar si atunci cand nu esti. In timp ce le poti acoperi cu machiaj, acest lucru nu rezolva problema. Exista anumite proceduri estetice, precum utilizarea laser-ului, dar implica diverse riscuri atunci cand este folosit in apropierea ochilor. Exista, insa, si o alta metoda prin care poti scapa de cearcane dar si de ridurile fine din jurul ochilor – aceasta este Microneedling-ul. Tratamentul prin microneedling s-a dovedit a fi unul foarte eficient in estomparea cearcanelor, fiind o procedura minim invaziva care se bazeaza pe capacitatea naturala a pielii de a se repara.

Ce sunt cearcanele?

Cearcanele, sunt de fapt, vasele de sange aflate sub ochi. Exista mai multe afectiuni care pot provoca aparitia cearcanelor. Cauzele pot fi oboseala, alergii, ereditare, hiperpigmentare sau expunere la soare. Cearcanele mai pot aparea si datorita subtierii pielii de sub ochi, ceea ce le face mai evidente.

Cum poti scapa de cearcane prin Microneedling?

Una dintre metodele prin care poti scapa de cearcane este cu ajutorul tratamentului cu microneedling, care s-a dovedit a fi foarte eficient in estomparea acestora, intr-un mod minim invaziv. Capatul aparatului de microneedling este format din multe micro-ace cu ajutorul carora se realizeaza inducerea controlata a mecanismului de auto-reparare prin crearea de micro-leziuni care declanseaza o noua productie de colagen, fara a prezenta riscuri de cicatrizare. Acest dispozitiv este suficient de bland pentru a fi folosit chiar si asupra pielii fine din jurul ochilor.

In cat timp poti vedea rezultatele in urma tratamentului cu microneedling pentru estomparea cearcanelor?

Rezultatele in urma tratamentului cu microneedling asupra cearcanelor pot fi vizibile inca de la prima sedinta, iar efectele sunt, de obicei, de lunga durata. Microneedling-ul nu este ca celelalte tratamente bazate pe injectiile cu diferite fillere, aceasta metoda bazandu-se pe abilitatea naturala a organismului de a se regenera, sporind productia de colagen.

Rezultatele dureaza, in general, multi ani, cu tratamente regulate de intretinere. Utilizarea unor seruri speciale poate spori regenerarea tesuturilor, conferind astfel un aspect luminos si neted al tenului.

Pentru a maximiza rezultatele, tratamentul cu microneedling se recomanda a se efectua in 3-4 sedinte la un interval de 4-6 saptamani, urmate de tratamente de intretinere la fiecare 4-6 luni. Intretinerea sporeste producerea/productia de colagen.

Rezultatele microneedling-ului in combaterea cearcanelor

Rezultatele in urma tratamentului cu microneedling sunt satisfacatoare pentru majoritatea pacientilor, elasticitatea pielii este imbunatatita iar tenul arata mai neted si mai suplu. Microneedling-ul ajuta la reducerea cearcanelor prin stimularea productiei de colagen si ingrosarea epidermei atunci cand aceasta este foarte subtire. Aceasta metoda este de asemenea utilizata in estomparea pungilor de sub ochi, a ridurilor fine, dar si a vergeturilor, cicatricilor si alte afectiuni ale pielii precum pete solare sau cuperoza.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn