preloader
Cum putem obține cel mai bun rezultat posibil la sfârșitul intervenției de implant mamar sau implant mamar cu lifting

Cum putem obține cel mai bun rezultat posibil la sfârșitul intervenției de implant mamar sau implant mamar cu lifting

Cum putem obține cel mai bun rezultat posibil la sfârșitul intervenției de implant mamar sau implant mamar cu lifting

Indiferent dacă vorbim despre operația de augmentare mamară cu implant sau despre lifting și mărirea sânilor în cadrul aceleiași intervenții, întotdeauna ne dorim să obținem cel mai bun rezultat posibil, atât eu, cât și pacientele. Operațiile estetice sunt realizate cu scopul de a îmbunătăți ceva la nivel fizic, dar foarte des și la nivel psihologic sau emoțional, o astfel de intervenție încheiată cu un rezultat frumos, cum l-a visat pacienta, oferindu-i mai multă încredere în propria persoană. Ca medic, scopul principal este să reușesc să îi ofer pacientei rezultatul pe care și-l dorește, bineînțeles, în limitele caracteristicilor anatomice, așa că întotdeauna fac tot posibilul să îmbunătățesc experiența fiecărei paciente.

Consultația este primul pas către un rezultat frumos și de multe ori cheia succesului, fiind  momentul în care se stabilesc detaliile intervenției: forma implantului, poziționarea, mărimea implantului. Odată stabilite aceste detalii, putem avea o imagine de ansamblu a modului în care intervenția se va desfășura și o imagine a rezultatului. De foarte multe ori, deciziile de folosire a implanturilor mamare luate în timpul consultației (mărime, formă) sunt cele care și rămân, însă sunt și cazuri când acestea trebuie schimbate mai mult sau mai putin radical în timpul intervenției pentru obținerea celui mai bun și mai frumos rezultat posibil. Din acest motiv am început să folosesc o nouă abordare pentru pacientele mele cu ajutorul căreia pot previziona rezultatul intervenției de implant mamar sau de ridicare a sânului cu implant mamar chiar înainte de a încheia interventia, astfel încât mă asigur că am făcut cea mai bună alegere și am obținut cel mai bun și frumos rezultat posibil, potrivit anatomiei pacientei care să se intergreze perfect în armonia corpului sau care să se apropie cel mai mult de dorințele exprimate de pacientă și care să nu lase loc întrebării „dar dacă am fi folosit un implant mai mare sau mai mic sau de altă formă?”.

Datorită acestei previzionări a rezultatului intervenției înainte ca operația să se fi încheiat, mă asigur complet că am folosit cel mai bun implant mamar ca formă și volum, iar acest lucru este cel care face diferența între un rezultat natural, armonios, cu cea mai bună  stabilitate în timp, versus un rezultat care nu pare deloc natural sau integrat în armonia corpului și care poate prezenta o mai slabă stabilitate în timp a rezultatului obținut. Mă bucur că pot oferi pacientelor mele cea mai bună experiență de augmentare mamară și lifting cu implant mamar și cel mai bun rezultat posibil!

Acest pas suplimentar realizat în timpul intervenției se realizează datorită încrederii pe care pacientele o au atunci când aleg să îmi asculte recomandările, de aceea este esențial să îți alegi medicul specialist cu grijă și să ai o colaborare cât se poate de bună cu el. Experiența medicului face diferența!

Cu stimă,

Dr. Grecu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.