GALERIE FOTO BEFORE AND AFTER

Aceste fotografii inainte si dupa arata rezultatele procedurilor efectuate de Dr. Ovidiu Grecu. Rasfoiti galeria noastra foto pentru a vedea rezultatele procedurilor pe care le aveti in vedere, pentru a va face o idee despre ceea ce este posibil.

Prezentare caz #1 - Înlocuirea implanturilor mamare și lifting mamar

Chirurgie terțiară, schimbare implant din cauza contracturii capsulare. Sânii aveau un aspect deformat și o poziție nedorită din cauza complicației în stadiu avansat. Pentru ca rezultatul să fie perfect, frumos și stabil în timp, după înlăturarea protezelor vechi cu formă rotundă și a contracturii capsulare, am realizat și un lifting mamar. Am introdus apoi noile implanturi mamare, de 290cc, formă anatomică. Rezultatul au fost sâni noi, frumoși, poziționați corect, cu aspect atrăgător și stabili în timp.

Prezentare caz #2 - Schimbare implant mamar în urma contracturii capsulare

Schimbare implanturi mamare și mastopexie în aceeași intervenție. Am folosit implanturi anatomice de 330cc, după ce am efectuat capsulorafie și capsuloplastie. Înainte de introducerea noilor implanturi, am efectuat și o nouă intervenție de lifting mamar de tip ancoră, în trecut, intervenindu-se la nivelul sânilor și printr-un lifting periareolar. Pacienta se bucură acum de sâni cu aspect ferm, poziționați corect, atrăgători și care au mărimea dorită.

Prezentare caz #3

Lifting mamar complex & schimbarea implanturilor mamare. Pacienta avusese în trecut o augmentare și un lifting mamar periareolar, însă reintervenția la nivelul sânilor a fost necesară. S-au efectuat prima dată intervențiile de capsulorafie și capsuloplastie, urmate de un lifting mamar complex și apoi înlocuirea vechilor implanturi mamare cu unele noi, formă anatomică, 330cc. Rezultatul este armonios, atrăgător și stabil în timp.

Prezentare caz #4

De la implanturi mamare mari la o mărime mai mică. Schimbarea implanturilor mamare a fost o necesitate. Bustul pacientei avea nevoie și de un lifting mamar. După ce am efectuat o capsulorafie & o capsuloplastie și un lifting mamar de tip ancoră, am introdus noile implanturi de mărime mai mică, 290cc, formă anatomică. Cicatricile liftingului mamar s-au vindecat frumos, iar rezultatul este superb.

Prezentare caz #5 - Schimbarea implanturilor mamare poziționate greșit

Chirurgia secundară a sânilor, schimbarea implanturilor mamare cu unele de 290cc, formă anatomică. Particularitatea acestui caz constă în poziționarea greșită a implanturilor mamare în cadrul unei intervenții anterioare, ceea ce a făcut-o pe pacienta mea să își dorească să aibă o nouă operație la nivelul sânilor. În timpul intervenției s-au efectuat închiderea spațiilor cadranelor inferioare și o capsuloplastie. Rezultatul frumos a ajutat-o pe pacienta mea să își recapete încrederea de sine și să se simtă bine în propriul corp.

Prezentare caz #6 - Schimbare implant mamar 400cc la 500cc

Pacienta mea și-a dorit sâni mai mari, un bust mai proeminent, așa că am optat pentru mărimea de 500cc, implanturi mamare rotunde, cu profil înalt.

Prezentare caz #7 - Lifting secundar și schimbarea implanturilor mamare

În acest caz au fost realizate două intervenții în același timp: schimbarea implanturilor mamare (plus îndepărtarea capsulei) cu unele noi (de mărime 330cc și formă anatomică) și realizarea unui lifting mamar secundar, rezultatul fiind sâni frumoși, fermi, bine poziționați.

Prezentare caz #8

Prezentare caz #9

Prezentare caz #10

Prezentare caz #11

Prezentare caz #12

Prezentare caz #13

Prezentare caz #14

Prezentare caz #15

Prezentare caz #16

Prezentare caz #17

Prezentare caz #18

Prezentare caz #19

Prezentare caz #20

Prezentare caz #21

Prezentare caz #22

Prezentare caz #23

Prezentare caz #24

Prezentare caz #25

Prezentare caz #26

Prezentare caz #27

Prezentare caz #28

Prezentare caz #29

Prezentare caz #30

Prezentare caz #31

Prezentare caz #32

Prezentare caz #33

Prezentare caz #34

Prezentare caz #35

Prezentare caz #36