GALERIE FOTO BEFORE AND AFTER

Aceste fotografii inainte si dupa arata rezultatele procedurilor efectuate de Dr. Ovidiu Grecu. Rasfoiti galeria noastra foto pentru a vedea rezultatele procedurilor pe care le aveti in vedere, pentru a va face o idee despre ceea ce este posibil.

Prezentare caz #1 - Lifting mamar și mărirea sânilor cu implanturi de 330cc

Ridicarea sânilor este adesea asociată cu augmentarea mamară, realizându-se astfel două intervenții în același timp. Am folosit implanturi mamare de 330cc, formă anatomică, poziționate submuscular.

Prezentare caz #2 - Ridicarea sânilor plus implanturi mamare de 290cc

Operația de mărire a sânilor combinată cu mastopexia ajută la obținerea unui rezultat frumos, în care sânii arată plini, fermi și cu aspect mai tânăr. Implanturile anatomice de 290cc au fost cea mai potrivită alegere pentru pacienta mea.

Prezentare caz #3 - Implant mamar 255cc cu lifting

Atunci când un simplu lifting mamar nu este suficient pentru a atinge obiectivele estetice ale pacientei, mastopexia este completată de augmentarea mamară. Pacienta mea și-a dorit sâni mai mari, așa că am optat pentru un implant de 255cc, formă anatomică, poziționat submuscular.

Prezentare caz #4 - Maxtopexie cu implant mamar 370cc

Ridicarea sânilor și augmentarea acestora cu implanturi anatomice de 370cc a fost cea mai bună alegere pentru pacienta mea. Cele două operații s-au efectuat într-o singură intervenție. În acest caz, liftingul mamar simplu, fără implant, nu ar fi fost suficient pentru pacienta care își dorea ca sânii ei să obțină și volum în urma intervenției, nu doar repoziționarea sânilor.

Prezentare caz #5 - Mărirea sânilor cu implant 330cc și lifting în același timp

Cum sânii pacientei erau lipsiți de volum aproape în totalitate, liftingul mamar a fost combinat cu operația de mărire cu implanturi mamare anatomice de 330cc. Acestea au fost introduse submuscular. Indiferent de dimensiunea implanturilor mamare, un simplu implant mamar, fără lifting, nu poate rezolva și ptoza mamară.

Prezentare caz #6

Prezentare caz #7

Prezentare caz #8

Prezentare caz #9

Prezentare caz #10

Prezentare caz #11

Prezentare caz #12

Prezentare caz #13

Prezentare caz #14

Prezentare caz #15

Prezentare caz #16

Prezentare caz #17

Prezentare caz #18

Prezentare caz #19

Prezentare caz #20

Prezentare caz #21

Prezentare caz #22

Prezentare caz #23

Prezentare caz #24

Prezentare caz #25

Prezentare caz #26

Prezentare caz #27