GALERIE FOTO BEFORE AND AFTER

Aceste fotografii inainte si dupa arata rezultatele procedurilor efectuate de Dr. Ovidiu Grecu. Rasfoiti galeria noastra foto pentru a vedea rezultatele procedurilor pe care le aveti in vedere, pentru a va face o idee despre ceea ce este posibil.

Prezentare caz #1

Abdominoplastia este intervenția prin care pielea și țesutul adipos de la nivelul abdomenului sunt înlăturate. Pacienta mea a avut nevoie de o operație de abdominoplastie totală în timpul căreia am repoziționat ombilicul și am realizat și liftingul organelor genitale. În urma intervenției, aceasta s-a bucurat de un abdomen mult mai suplu, fără exces de piele sau acel aspect de „șorț”, , și de o siluetă mai armonioasă. Cicatricile rămase în urma intervenției se estompează în timp.

Prezentare caz #2

Cu ajutorul operației de abdominoplastie, grăsimea este redusă, iar peretele abdominal este întărit. În acest caz am realizat odată cu abdominoplastia și un lifting de organe genitale. Poziționarea viitoarelor cicatrici este discutată la consultație, astfel încât acestea să poată fi acoperite cu ușurință de linia lenjeriei intime. După o perioadă de vindecare, cicatricile se deschid la culoare, devenind aproape insesizabile.

Prezentare caz #3

În urma unui proces de slăbire bruscă, abdomenul pacientei mele a devenit lipsit de fermitate și s-a creat un exces de piele de tip „șorț”, astfel a fost nevoie de o abdominoplastie totală. În timpul operației, am realizat și repoziționarea ombilicului. Rezultatul este un abdomen plat, cu cicatrici de dimensiuni reduse, vindecate frumos, un rezultat care i-a schimbat viața pacientei mele.

Prezentare caz #4

Prezentare caz #5

Prezentare caz #6

Prezentare caz #7

Prezentare caz #8

Prezentare caz #9