Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Inca de la instaurarea carantinei am inceput sa ne pregatim pentru reintoarcere. Au fost 2 luni in care am stat in contact permanent cu voi prin consultatiile online. Am invatat sa traim de la distanta, cel putin pentru o perioada. Trebuie sa devenim constienti ca distantarea sociala va fi o noua normalitate.

Si iata ca a venit momentul, iar in urma anuntului oficialitatilor ne pregatim de redeschidere. Spun ca ne pregatim pentru ca inca asteptam deciziile autorititatilor exprimate clar in ceea ce priveste reluarea interventiilor chirurgicale programate. Astfel, incepand de luni 18 mai, ne vom revedea pentru consultatii si terapii corporale estetice, prioritatea fiind siguranta pacientilor si a personalului medical. Am pus la punct si am aplicat un plan de revenire ce include recomandarile oficialitatilor responsabile de activitatea medicala in cabinet si in blocurile operatorii (protocol pentru programari, consultatii, tratamente estetice, internare, protocol pentru anestezia generala si activitatea in blocurile operatorii, protocol pentru medici, asistenti de sala operatie, protocol pentru dezinfectie si curatenie, inclusiv intre vizitele fiecareia dintre dumneavoastra.) Informatii detaliate si permanent actualizate veti gasi pe site www.drgrecu.ro si in continuare pe Facebook si Instagram.

De asemenea, in timpul viitoarelor consultatii si tratamente am achizitionat si va functiona permanent, 24/7, cel mai modern sistem portabil de dezinfectare a aerului ce ofera protectie impotriva coronavirus, care foloseste tehnologia NOVAERUS, tehnologie de ucidere neselectiva si rapida cu plasma (ultra-low energy plasma), patentata a virusurilor transmise prin aer.

Astept ca in scurt timp oficialitatile sa anunte ridicarea restrictiilor in ceea ce priveste interventiile chirurgicale elective, programate. Pana atunci am organizat lista de asteptare si vom incepe cu operatiile care erau programate inainte de carantina iar ordinea lor va fi determinata in mod important de complexitatea si durata estimate a fiecarei interventii chirurgicale. Pacientele care vor avea interventii chirurgicale in aceasta perioada epidemica vor fi testate pentru SARS-CoV-2 impreuna cu celelalte teste uzuale. Vor ramane postoperator internate ca persoana unica in salon, iar apartinatorii vor urma indicatiile celor care sunt desemnati pentru coordonarea pacientilor. Indicatii si informari care vor fi oferite si urmate incepand inca din momentul realizarii programarii. Recomandam, mai ales daca intentionati sa accesati interventiile chirurgicale in aceasta operatie, sa ramaneti in autoizolare timp de 2 saptamani inainte si dupa interventie.

Noua normalitate

1. CONSULTATIILE. Tratamentele estetice injectabile si neinjectabile se vor efectua in conditii de programare stricta (exacta) prin urmatoarele mijloace de comunicare:
– direct prin telefon la numarul +40 731 330 362
– email, formular contact site, instagram, etc.

2. PROGRAMAREA TELEFONICA. Va stabili ora intalnirii si durata estimativa personalizata. Va rugam sa fiti punctuali! Vom acorda suficient timp consultatiilor pentru a oferi informatii de calitate, dar, in mod evident, va trebui sa respectam intocmai timpul de incheiere al intalnirii, acest acord fiind integrat in protocolul de protejare si singuranta pacientilor. Va recomand sa veniti cu intrebari notate, cele care apar dinaintea vizitei la cabinet, pentru a eficientiza consultatia.

3. IN PERIOADA PANDEMIEI. Va recomandam sa veniti singura la consultatii (exceptie fac persoanele cu dizabilitati sau minore). Va asiguram ca vom oferi informatii clare astfel incat sa le puteti impartasi anturajului dumneavoastra.

4. IN CADRUL PROGRAMARII TELEFONICE. Veti fi informata clar asupra pasilor de urmat; vi se vor oferi informatii complete, astfel incat timpul de contact direct sa fie cat mai mic, dar eficient in luarea unei decizii intelepte si bine informate.

5. TRIAJ. La clinica, asa cum veti fi informata din timpul programarii telefonice, veti trece prin triaj, cu masurarea temperaturii corporale fara contact, veti completa formularele de anamneza medicala si epidemiologica. Apartinatorii nu vor avea acces in clinica. In cazul in care timpul programarii nu se respecta din diferite motive, veti fi coordonata astfel incat sa se mentina principiul distantarii sociale si, pe cat posibil, sa nu pierdeti programarea.

6. IN CLINICA. Veti fi condusa in mod permanent de coordonatorul de miscare. In situatia putin probabila in care veniti fara masca de protectie, va vom asigura gratuit un kit pentru consultatie.

7. INTRE CONSULTATII. Dupa fiecare pacient va exista o perioada de timp pentru aerisirea si dezinfectarea aerului si a suprafetelor.

8. IN TIMPUL CONTACTULUI DIRECT, si de altfel 24/7, veti beneficia de dezinfectarea permanenta a aerului prin intermediul tehnologiei cu plasma NOVAERUS, care ucide neselectiv si rapid virusii transmisi prin aer, inclusiv coronavirusul.

9. INTERVENTIILE CHIRURGICALE. Pacientele care vor avea interventii chirurgicale vor fi testate pentru SARS-CoV-2 impreuna cu celelalte teste preoperatorii.

10. DUPA INTERVENTIE. In perioada epidemica, fiecare pacienta va avea PROPRIUL SALON. Recomandarea noastra, pentru o preventie cat mai eficienta, este ca fiecare pacienta sa stea timp de 2 saptamani in autoizolare (ori cat de mult este posibil) inainte si dupa de interventie.

Astfel, va asiguram ca revenim in conditii de maxima siguranta posibila. Dincolo de faptul ca ne dorim sa fiti frumoase, ne dorim sa fiti sanatoase si dumneavoastra si noi! Si va promitem ca vom avea grija de asta!

Tehnologia care ucide rapid coronavirusurile – NOVAERUS