Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Schimbare implant mamar
Chirurgia secundara a sanilor

Chirurgia secundară sau schimbarea implanturilor mamare este o intervenție din ce în ce mai solicitată din diverse motive:
– Pacientele își doresc un volum mai mare
– Prima intervenție este veche și a utilizat implanturi mamare de generație mai veche, cu o consistență artificială, negarantate pe viață
– Modificări la nivelul sânilor din cauza fluctuației de greutate/ sarcinii/ alăptării – Ruperea protezei

Pacienta cu trei interventii la nivelul sanilor
Testimonial

Trei intervenții la nivelul sânilor în doar câțiva ani. Când a ajuns prima dată în cabinetul meu, pacienta avusese deja două intervenții și acuza dureri ce persistau de aproximativ 3 ani. Își pierduse încrederea în actul chirurgiei estetice și îi era teamă de o nouă operație, însă în urma consultației și a discuției avute a decis să se lase pe mâna mea. Rezultatul este descris perfect de afirmația pacientei: „După ce timp de trei ani am avut dureri zilnice, imediat după operație nu am mai avut nicio durere”.

Chirurgie secundara
Remodelarea sanilor cu implanturi de aceeasi marime si forma

Expertiza chirurgului estetician face diferența! 👨‍⚕️ Particularitatea cazului de astăzi este reprezentată de schimbarea implanturilor pacientei cu unele identice ca formă, mărime și firmă, singura diferență fiind poziționarea, aceasta schimbând complet aspectul estetic al sânilor. Înainte de intervenție, pacienta era nemulțumită de modul în care sânii ei arătau din punctul de vedere al formei și al poziționării (înspre lateral). Nu și-a dorit neapărat sâni mai mari, dar a avut încredere în recomandarea mea. Am folosit implanturi de aceeași mărime, dar datorită poziționării am obținut nu doar o formă atractivă și un aspect estetic frumos, ci și sâni ușor mai mari. Alege-ți medicul specialist cu atenție!

Chirurgie secundara
Implant mamar

În cazul de față, pacienta a necesitat scoaterea implanturilor mamare și înlocuirea ulterioară a acestora din cauza unei fistuli create între zona implantului mamar și glanda mamară. Această “comunicare” făcea ca laptele matern să intre și să se acumuleze în jurul implantului mamar, acesta mărindu-se vizibil de la o zi la alta. Fiind în perioada de alăptare, am decis să scoatem implanturile vechi si să facem ulterior o intervenție de implantare, iar rezultatul post-operator imediat i-a furat multe zâmbete pacientei.