Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Augmentare & lifting intern
Rezultate naturale la 5 luni dupa operatie

Pacienta mea, venita tocmai de la New York pentru aceasta interventie, a avut incredere in mine si in recomandarea mea. Efectele sunt si mai frumoase dupa 5 luni de la operatie.

Implant mamar si lifting intern
255 cc

Pacienta de astăzi prezenta sâni ușor lăsați, fără indicații pentru un lifting mamar extern. În timpul operației de augmentare mamară am realizat și un lifting intern, repoziționând glanda mamară, fără cicatrici, obținând efectul unui lifting extern.

Implant mamar
si lifting mamar

De-a lungul timpului, pielea din jurul sânilor își pierde elasticitatea, iar aceștia își modifică aspectul, devenind lăsați și lipsiți de consistență. Prin intervenția de mastopexie (lifting mamar) sânii sunt ridicați și își recapătă aspectul de sâni tineri și fermi. În cele mai multe cazuri de sâni lăsați, pe lângă mastopexie este nevoie și de augmentarea cu implant mamar, ambele intervenții fiind realizate în același timp.

Lifting si implant mamar

Un implant mai mare nu înseamnă întotdeauna și o formă frumoasă a sânului. Ascultă sfatul specialistului pentru a obține cel mai frumos rezultat pentru tine! Aceasta este una dintre situațiile în care pacienta a mers pe mâna mea în ceea ce privește mărimea implanturilor și iată ce rezultat frumos am obținut!

Mastopexia
sau liftingul mamar

Mastopexia sau liftingul mamar este operația prin care sânii sunt ridicați, recăptându-și forma și poziția după ce au trecut prin schimbări precum fluctuații ale greutății, sarcină, alăptare. În cadrul aceleiași intervenții se poate realiza și o augmentare mamară. În urma intervenției, sânul redevine mai ferm și cu o formă mult mai atractivă.

Lifting si implant mamar

De-a lungul timpului, sânii sunt supuși unor schimbări majore care duc la pierderea elasticității pielii, producându-se astfel efectul de sâni „lăsați”. Dacă aceștia sunt lipsiți de volum, iar surplusul de piele este mare, intervenția de implant mamar cu lifting va ajuta sânii să-și recapete forma și poziția ideală în urma unei singure intervenții, așa cum s-a întâmplat în cazul pacientei mele.