Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Marire buze cu acid hialuronic
Castigatoare giveaway

Cele mai frumoase buze sunt cele care ți se potrivesc! Mărirea buzelor cu acid hialuronic este o modalitate simplă și rapidă de a-ți contura buzele și de a le oferi volumul la care ai visat mereu! Buzele frumos conturate arată bine indiferent de vârstă, fiind un detaliu superb al feminității.

Săptămâna trecută ne-a vizitat câștigătoarea give-away-ului făcut în colaborare cu Irina, al cărui premiu a fost o augmentare de buze cu acid hialuronic. Am avut plăcerea să o cunosc pe Alexandra și am reușit să îi transform în realitate buzele pe care și le dorea, corectând în același timp și o mică asimetrie care o deranja.

Cum tratam cearcanele
Interviu CSID

Mezoterapia cu microneedling
Estomparea cearcanelor cu Irina, ispita de la Insula Iubirii

Irina, frumoasa ispita de la Insula Iubirii, are intotdeauna grija de felul in care arata si tocmai de aceea este prezenta in cabinetul meu, gata sa incerce cele mai eficient tratamente pe care i le recomand. Astazi va arat cum se desfasoara un tratament de mezoterapie cu microneedling care are ca scop estomparea cearcanelor congenitale.

Mezoterapia este un sistem terapeutic care constă în tratamente injectabile în ţesutul mezodermic (derm si epiderm) pentru administrarea unor substante benefice in diferite scopuri precum estomparea ridurilor, vergeturilor, indepartarea excesului de tesut adipos, tratamente cu efect de lifting si altele. Astfel, mezoterapia faciala cu microneedling consta in utilizarea unor cocktail-uri formate din vitamine, minerale, antioxidanti, extracte din plante si alte substante foarte atent alese in functie de efectele dorite – cocktail pentru elasticitate si fermitate, pentru biorevitalizare si regenerare celulara, protectie si hidratare.

Augmentare Buze
by Dr. Ovidiu Grecu

Raluca Podea ne-a făcut o vizită pentru o intervenție rapidă de augmentare a buzelor cu acid hialuronic și o corecție de formă, iar acum se bucură de buze cu volum, perfect simetrice. Vă place rezultatul?

P.S. Îți mulțumim pentru vizită, Raluca! ☺️

Tratament cu toxina botulinica
Castigatoare concurs Facebook

In urma concursurilor noastre de pe Instagram si Facebook, am primit-o pe Georgiana in cabinetul meu pentru un tratament personalizat.

Citeste mai multe despre tratamentul cu toxina botulinica pe site-ul meu.