Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Marire sani

Obtine marimea mult
dorita a sanilor

Marirea volumului sanilor la dimensiunile dorite este una dintre cele mai frecvente operatii estetice solicitate. Nu de putine ori, femeile cu sanii mici se simt neincrezatoare datorita lipsei acestei forme feminine si apeleaza la marirea sanilor cu implanturi mamare. Inafara, insa, de marimea dorita de catre pacienta, exista multe criterii de care chirurgul estetician tine cont inainte de operatia de implant mamar – caracteristice anatomice unice ale sanilor si toracelui, cantitatea de tesut dar si aspectul fizic al pacientei, sunt doar cateva dintre aceastea. Este foarte important să discuti cu medicul tau estetician, in cadrul unei consultatii, despre dorintele tale de imagine, urmandu-i sfaturile pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil. O operație de implant mamar reușită este aceea care oferă un rezultat cat mai natural si in armonie cu corpul.

Interventii estetice

Cele mai solicitate operatii

100%

Implant mamar

Tipuri de
proceduri estetice

In procesul de remodelare a sanilor, iata care sunt procedurile chirurgicale estetice potrivite pentru FEMEIA CU PIEPTUL PLAT

Galerie foto
Before & After

Vezi galeriile foto inainte si dupa cu interventiile chirurgicale dupa nastere realizate de Dr. Ovidiu Grecu

  • Implant mamar
Implant mamar

Galerie video
Before & After

Urmareste video-ul inainte si dupa cu interventiile chirurgicale realizate de Dr. Ovidiu Grecu

Implant mamar
- marirea sanilor

Implantul mamar trebuie sa potriveasca caracteristicilor anatomice unice ale fiecarei paciente, astfel incat rezultatul sa fie unul natural si in armonie cu intregul corp. Asculta sfatul specialistului pentru a obtine cel mai frumos rezultat pentru tine!

Urmareste canalul de

Consult chirurgie estetica

Programeaza-te