Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
  • Blog
  • by webdev
  • 17 aprilie 2019
  • 344
  • 0

Iti doresti de mult timp un tratament cu efect de intinerire sau vrei sa scapi de ridurile profunde? Acum este momentul! Alege tratamentul pe care ti-l doresti si inscrie-te in concursul organizat fie de pe Facebook, fie de pe Instagram. Sau de ce nu? Inscrie-te la ambele.. nu stii niciodata de unde sare iepurele! 🐰

Castiga un tratament personalizat de mezoterapie facială cu microneedling

Tenul tău va fi răsfățat cu cocktail-uri de vitamine, minerale, antioxidanți, acid hialuronic și alte substanțe foarte atent alese în funcție de efectul dorit: elasticitate și fermitate, biorevitalizare și regenerare celulară, luminozitate, hidratare și protecție. Dacă îți este teamă de înțepături, relaxează-te complet, nano-acele sunt atât de blânde încât pot fi folosite chiar și în jurul zonei delicate a ochilor.

Castiga un tratament personalizat de stergere a ridurilor cu toxina botulinica

Prin efectul rapid si simplitatea aplicarii, folosirea toxinei botulinice este cel mai cunoscut si de succes tratament impotriva ridurilor la nivel mondial.

Prin înscrierea în acest concurs ești de acord ca informațiile tale personale să fie folosite pentru distribuirea premiului, în cazul în care ești câștigător.

Duminică, de Paste, iepurașul va anunța câștigătorul. Asa ca, stai cu ochii pe paginile noastre. Mult noroc!

Castigatoarea concursului de pe Facebook este Georgiana. Felicitari!

Castigatoarea concursului de pe Instagram este Patricia. Felicitari!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *