Chirurgie si tehnici de volumetrie faciala
Testimoniale
" Numele meu este Loredana si lucrez in Italia ca instructor de tenis de aproape 5 ani, am strans bani ca sa imi maresc bustul. Prietena mea cea mai buna s-a operat la Dr. Grecu acum 5 ani si rezultatul este f frumos.Curioasa fiind, am intrat pe internet si am vazut in galeria foto foarte multe perechi de sani mari si voluptosi.La el am vazut sani perfecti, nasucuri frantuzesti si liftinguri ca la carte. Pretul este corect, nu te jupoaie si are f mare grija de tine dupa operatie exact cand ai mai multa nevoie.Sunt fericita cu sanii mei si ma bucur ca in sfarsit am facut acest pas,  mi-am reluat si activitatea sportiva fara probleme.Sunt de acord ca scrisoarea mea sa fie publicat in intregime pe site-ul www.dr.grecu.ro "
Loredana Ghinea, Bologna Italia
" Sunt multumita de relatia medic pacient ce sa creat intre mine si dr. Ovidiu Grecu. Personalul clinicii este tanar si profesionist. Am fost tratata cu professionalism de toata echipa si am primit ingrijirle medicale de care am avut nevoie pe tot parcursul recuperarii.Operatia de marire a sanilor a iesit mai bine decat ma asteptam, nu credeam ca voi avea vreodata sani atat de frumosi.Multumesc Dr. Ovidiu Grecu "
Ionelia, Bucuresti
" In urma operatiei pe care mi-am facut-o la doctor  Grecu, relatiile mele sociale s-au imbunatatit si am capatat incredere in mine ca femeie. Dar cea mai mare realizare este ca prietenul meu imi adora sanii cei noi.Va raman recunoscatoare si va doresc multa sanatate. "
Gabriela, Bucuresti
" Caracteristica pe care am mostenit-o de la mama, in special nasul incovoiat, acvilin, ma dezavantaja. De aceia am decis sa apelez la doctor Grecu pentru o operatie de rinoplastie. Domnul doctor mi-a fost recomandat de o prietena care a fost foarte multumita dupa operatie de otoplastie. Am 6 luni de cand m-am supus interventiei de rinoplastie in clinica Medsport la dr. Grecu si sunt FOARTE MULTUMITA de aspectul nasului meu. "
Cristina, Buzau
" Acum 5 ani mi-am marit saniila dr. Ovidiu Grecu si  sunt foarte multumita, ii simt ca si cum i-as avea dintotdeauna.Anul trecut in martie am nascut un baietel si am putut sa-l alaptez fara probleme. Insa am ramas cu o burta oribila de care nu pot scapa oricat sport as face si vreau sa apelez la o operatie de liposculptura tot la Dr. Grecu deoarece am vazut ca operatiile lui au cele mai bune si estetice rezultate. "
Oana, Bucuresti
" Eram sceptica in privinta operatiilor estetice si nu credeam in reusita lor. Am tinut dieta si am slabit 8 kg in 6 luni, insa mi s-au lasat sanii si nu mai arata asa de tonici ca inainte.Sora mea si-a pus silicoane la Dr. Grecu ceva timp in urma si am mers cu ea la un control postoperator. L-am intalnit pe dr. Grecu si l-am intrebat daca poate sa faca ceva si pentru sanii mei( nu credeam ca  voi mai avea vreodata sanii de altadata). La consultatie mi-a explicat ca am nevoie de implant cu lifting si ma facut sa inteleg toata procedura la care voi fi supusa. Nu a fost chia rasa rau.Azi sunt foarte fericita ca am ales sa  il ascult pe dr. Grecu si mi-a facut o pereche de sani superbi. Este adevarat ca implica si cicatrici insa acum nu imi este rusine sa umblu fara sutien. Am sanii tonici, cu sfarcurile in sus si plini la baza.Va multumesc pentru ca m-ati ajutat. "
Irina Popa, Braila