Chirurgie si tehnici de volumetrie faciala
Terapia PRP Angel (NOU)

Sistemul Angel, produs de Cytomedix, este o tehnologie de separare totala a componentelor sangelui. Acest sistem, ce foloseste sangele propriu al pacientului transformat in plasma imbogatita trombocitar, s-a dovedit a fi extrem de eficient in cadrul procedeelor de reintinerire faciala. Este ultima tendinta si potrivit studiilor reprezinta si viitorul tratamentelor de reintinerire.

Am inceput sa practicam aceasta procedura in clinica noastra din anul 2012 iar experienta de pana acum este mai mult decat incurajatoare. Acest sistem este singurul care permite medicului estetician ajustarea volumului de PRP (concentrat trombocitar). Tratamentul este indicat atat pentru femei cat si pentru barbati. Este recomandat pentru: intinerirea si regenerarea pielii, corectarea ridurilor fine, refacerea fermitatii si imbunatatirea aspectului gatului, decolteului si a mainilor, care tradeaza varsta inaintata.

Procedura dureaza aproximativ 45 de minute. Este recoltata o cantitate mica de sange care se introduce in sistemul de ultima generatie pentru procesarea sangelui - Angel. Acesta centrifugheaza sangele si separa trombocitele ce contin factorii de reconstructie iar concentratul  astfel obtinut (PRP) se recolteaza intr-o seringa si este apoi injectat in zonele cu indicatie la tratament. Anterior injectiei cu PRP, la nivelul zonei tratate poate fi administrat un anestezic local.

Avantajele Terapiei Angel:

Deoarece este o terapie neinvaziva si cu efecte concrete, persoanele care lucraza cu imaginea lor, apeleaza cel mai des la aceasta procedura. Terapia Angel, efectuata din timp, revigoreaza si  previne imbatranirea tenului iar rezultatele sunt vizibile si de durata.

Pentru a afla costul interventiei si alte detalii legate de aceasta terapie, va rugam sa folositi formularul de contact, care va trimite mesajul dumneavoastra direct in casuta de e-mail a doctorului Ovidiu Grecu sau sunati la nr de tel: 0731 33 03 62