Chirurgie si tehnici de volumetrie faciala
Varice

Varicele sunt in primul rand o problema estetica si apoi o problema medicala. Insa venele varicoase pot provoca uneori si o senzatie de disconfort si chiar de durere. Trebuie amintit ca varicele sunt de fapt un semn al unei circulatii deficitare a sangelui, uneori este posibil ca aparitia venelor varicoase sa indice probleme mai grave.

Principalul simptom al varicelor este senzatie de greutate si durere in picioare.    


De asemenea, multe persoane acuza o senzatie de arsura, palpitatie in zona picioarelor sau durere in muschi si umflarea gambelor, mai ales in  zona gleznelor.
Si mancarimile in zonele cu varice sunt un simptom comun. O forma grava de varice de exemplu se prezinta sub forma unor ulceratii  in jurul gleznelor si necesita o cura chirurgicala imediata.

De obicei varicele au o culoare purpuriu inchis sau o nuanta de albastru. Acest lucru se intampla pentru ca acele vene varicoase transporta sange neoxigenat inapoi in inima. Cel mai adesea varicele apar pe partea din spate sau pe interiorul gambelor si arata ca niste vene umflate si rasucite.
De multe ori persoanele care au varice nu pot sa mearga pe jos plimbari lungi si nu pot efectua exercitii fizice din cauza acestor dureri cauzate de varice.

Chirurgia plastica vine in ajutorul dumneavoastra prin interventia de indepartare a venelor afectate.
Alte detalii importante le veti afla in cadrul unei consultatii profesioniste cu Dr. Ovidiu Grecu.