Chirurgie si tehnici de volumetrie faciala
Marire sani cu implante premium

Augmentarea mamara sau marirea sanilor reprezinta o interventie chirurgicala cu scop estetic ce a reusit sa rezolve eficient si sigur una din dorintele majoritatii femeilor: aceea de a avea sani frumos conturati, fermi, tonici si in armonie cu restul corpului.
Interventia se realizeaza folosind implantele mamare premium, rezultatul fiind vizibil imediat si cu un impact pozitiv puternic asupra dumneavoastra.

Consultatiile preoperatorii in cadrul chirurgiei estetice reprezinta un timp esential si delicat atat pentru chirurgul plastician cat si pentru viitoarea pacienta.
Consultatia face parte din insasi acutul terapeutic, deoarece in acest moment se formeaza echipa medic-pacienta si se stabilesc posibilitatile medicale si limitele. Toate imbinate cu dorinta pacientei.
Planul chirurgical va fi individualizat pentru a se adresa nevoilor si obiectivelor personale.

Consultatia va decurge ca o discutie libera in care chirurgul plastician va informeaza despre caracteristicile interventiei de chirurgie estetica pe care o solicitati precum si despre posibilele alternative sau asocieri de procedee terapeutice. Veti primi raspunsuri detaliate asupra problemelor care va preocupa si veti fi informata asupra algoritmului terapeutic de la inceput si pana la recuperarea finala.
In continuare, veti informa chirurgul plastician asupra posibilelor probleme de sanatate si vi se va efectua un examen clinic general si al zonelor de interes.
Vi se vor prezenta cazuri similare cu al dumneavoastra inainte si dupa operatie ajutandu-va astfel sa aveti o imagine cat mai corecta asupra viitorului rezultat.
In cazul augumentarii mamare chirurgul plastician va prezinta tipurile de implante existente impreuna cu proprietatile si caracteristicile lor.
Implantele mamare premium sunt din gel siliconic coeziv cu garantie nelimitata. Forma implantelor poate fi rotunda, conferind sanilor un aspect tineresc, ''agresiv" sau in forma de picatura de apa, asa numitele implante anatomice. De asemenea exista implante mamare cu forma adaptata conturului toracic, diferite pentru fiecare san in parte.

Ulterior, in functie de dorinta dumneavoastra se va alege volumul si forma implantelor mamare ce urmeaza a fi folosite.

Pentru siguranta si comfortul dumneavoastra augumentarea mamara se efectueaza sub anestezie generala. In anumite situatii si dupa consultul medicului anestezist interventia se poate efectua si sub anestezie locala potentata.

Augumentarea mamara se realizeaza prin introducerea implantelor sub glanda mamara sau in cazurile in care sanul este foarte slab dezvoltat, sub muschiul pectoral. Accesul se realizeaza printr-o mica incizie plasata strategic astfel incat dupa vindecare cicatricea rezultata sa devina invizibila. Cel mai frecvent implantele se introduc prin santul de sub san sau prin areola mamelonara. Cicatricile rezultate sunt mici(3-4cm)si cu timpul devin greu sesizabile.

Prin folosirea implantelor mamare se obtine:

- Marirea volumului sanilor la dimensiunile dorite
- Revenirea sanilor la dimensiunile initiale dupa nastere sau slabire importanta
- Un contur natural si armonios
- Accentuarea fermitatii sanilor
- Rezolvarea asimetriilor de volum
- Cura diverselor grade de ptoza mamara, asociat sau nu cu alte procedee terapeutice.
- Reconstructia sanului dupa mastectomie, asociat sau nu cu alte procedee terapeutice.

In conditiile in care interventiile de chirurgie plastica sunt efectuate in conditii operatorii adecvate, de catre un chirurg plastician cu experienta, complicatiile sunt rare si de obicei minime.
In cazul augumentarii mamare complicatiile postoperatorii sunt rarisime, hematomul si seromul putand fi intalnite. Calitatea implantelor actuale au eliminat complicatiile la distanta cum ar fi ruperea implantului.Veti urma instructiunile chirurgului estetician si veti beneficia de controale periodice pentru a preveni sau rezolva orice incident.

Dupa interventie veti purta o bustiera special aleasa pentru dumneavoastra de chirurgul plastician. Durata de purtare recomandata este de 2 saptamani.
Recuperarea postoperatorie este rapida, durerile fiind in general absente sau de intensitate redusa. Pentru cateva zile sanii vor fi usor edematiati apoi vor reveni la normal.

Efectul estetic este vizibil imediat iar consistenta sanilor este naturala, prezenta implantului fiind insesizabila.
Mobilizarea si activitatile necesare zilnic se pot relua de a doua zi, activitatea de birou dupa 3-5 zile iar efortul fizic este recomandat dupa 2 saptamani.
Urmand indicatiile chirurgului plastician augumentarea mamara va va oferi aspectul la care visati si in mod dovedit va determina cresterea increderii in dumneavoastra.

Impactul psihologic este imens, o dorinta poate de o viata implinindu-se practic intr-o singura zi.

Augumentarea mamara este o interventie de chirurgie estetica si se realizeaza in conditii de programare.
Daca va ajuta, puteti veni insotita de cineva apropiat inainte si dupa operatie.
Rezolvati-va problemele curente pentru a beneficia de o perioada relaxanta in timpul recuperarii.
Nu mancati si nu beti nimic cel putin 6 ore inainte de operatie.
Indepartati toate produsele cosmetice in ziua operatiei.
Renuntati la folosirea medicamentelor pe baza de aspirina, vitaminaE si a anticonceptionalelor.
Se recomanda supliment de vitamina C cu 2-3 saptamani inainte de operatie pentru sustinerea cicatrizarii.
Perioada menstruala este de evitat.
Se recomanda reducerea fumatului cu 2 saptamani inainte de operatie.
Expunerea la soare este interzisa pana la disparitia completa a echimozelor.
Veti putea face dus din a treia zi.
Trebuie sa va prezentati la toate controalele post-operatorii la care sunteti programata, pentru o supraveghere atenta a recuperarii.

Imbunatatirea aspectului sanilor dupa operatia de implant mamar.
In afara de schimbarea implantelor care poate obtine in special marimea dar si forma dorita a sanilor, rezolvarea unor probleme si limite ale operatiei de implant mamar se refera in special la LIMITELE DE ACOPERIRE  cu tesut de calitate a implantelor datorate caracteristicilor anatomice dinainte de operatie (sani ptozati dupa slabiri si nasteri sau piele subtiata cu vergeturi)
Aceste limite sunt percepute de paciente ca mici ondulee sau cute mai ales in partea de jos a sanului sau intre sani.
Prin folosirea injectarii de grasime proprie sau a gelurilor volumizatoare( in special pe baza de acid hyaluronic) in jurul sanului. In aceasta idee putem discuta aici de injectarea de cellule stem o tehnica de  avangarda in chirurgia estetica. Astfel am reusit, in multe cazuri, sa imbunatatim foarte mult aceste limite.