Chirurgie si tehnici de volumetrie faciala
Ridicarea pometilor

Pomeţii sunt  una dintre cele mai importante componente ale feţei, şi dacă sunt corect pozitionati pot adăuga interes, personalitate, şi o îmbunătăţire a aspectului. Obrajii sunt formati de către cele două depozite moi grase şi se află chiar sub pometi. Dacă acestia sunt prea evidenti fac fata dolofana şi copilăresca.

Cand obrajii sunt goi fara volum dau un aspect al fetei vlăguit. Regiunea obrajilor poate fi corectata prin injectiile cu acid hialuronic in pometi! Sunt comod de folosit  pentru pacient deoarece nu necesita internare si nici vreo pregatire speciala  in prealabil. Injectarea se face in anestezie locala, iar rezultatul se vede pe loc!

Gelurile injectabile(filler) cu acid hialuronic Juvaderm/Filorga sau Restylane pot fi folosite pentru atenuarea aspectului ridurilor profunde si a santurilor nazolabiale (dintre nas si gura). In timpul procedurii de ridicare a pometilor se pot rezolva si cearcanele si santurile lacrimale tot prin umplere. Efectul de ridicare a pometilor este bine evidentiat si dureaza 9-12 luni, procedura este de durata scurta, 5-10 minute si nu este dureroasa, se resimte ca o mica intepatura la nivelul pielii.