Chirurgie si tehnici de volumetrie faciala
Articole
Arta chirurgiei plastice
 
 
"O intervenție bine facută aproape că nici nu trebuie să se vadă, trebuie să fie elegantă și nu vulgară!"
 
Acest articol este dedicat minunatei  "arte" a chirurgiei plastice. Eu  numesc aceasta o artă, deoarece chirurgul  plastic este, în unele moduri, la fel ca un sculptor de lut sau piatră. Ca un artist care creează o operă de artă, un chirurg plastic își folosește aptitudinile sale, pentru a contura și modela corpul în moduri specifice de a crea frumuseţea, să  funcţioneze mai bine, şi are menirea sa  sporeasca respectul de sine al pacientului.
Probabil  nu există  nici o altă disciplină în medicină în care...citeste tot
 
 
 
 
 
Frumusețe și tinerețe
 
Tinerețea este, prin definiţie, limitată în timp, frumusetea poate fi găsită in fiecare vârstă a vieţii.  Frumos poate fi și un chip matur.
Frumusețea nu are definiție și nici un tipar.
 
Guillaume Apollinaire a scris că: ,,Frumuseţea este un moment şi că aceasta nu are nevoie de perfecţiune,,.
Frumusețea, nu este doar o formă. O persoană trebuie să vorbească, să se miște, să-și exprime părerile, să gesticuleze pentru a îmbina frumuseţea sa interioară alături de cea fizică.
Frumuseţea interioară a unui individ este motorul pentru frumuseţea sa externă.
Dar frumusețea exterioara este cu siguranta vehiculului care vă permite să vă exprimați frumusețea interioară...citeste tot
 
Aproape totul despre implantul mamar
 
Dr. Ovidiu Grecu - medic primar chirurgie plastica, doctor in stiinte medicale, ofera in cadrul concursului organizat pe http://card.eva.ro, un voucher de 3000 de euro (pentru implanturi mamare cu silicon) si  5 vouchere in valoare de 400 de euro (fiecare) pentru servicii de chirurgie estetica faciala (injectare cu acid hialuronic - fiole si injectare). Participa si tu! Il puteti intalni pe Dr. Ovidiu Grecu la evenimentul Sistemul Medical Bucurestean, ce va avea loc in Piata Constitutiei, vineri 8 aprilie intre orele 16:00 si 17:00.
Este evident ca marirea sanilor cu ajutorul implantelor mamare a devenit ceva mai mult decat un moft al femeii moderne, emancipate. Nimeni nu poate contesta faptul ca aspectul si volumul sanilor a reprezentat un simbol al feminitatii din cele mai indepartate timpuri: mai mari, mai mici, mai rotunzi, mai alungiti, mai drepti, mai lasati, mai ridicati, dar...vizibili.
De ce implantul mamar?...citeste tot